Disclaimer

Deze website wordt ondersteund door de meest recente browsers. Indien je een verouderde browser gebruikt, wordt deze website mogelijk niet goed weergegeven.

Deze website is samengesteld om kinderen, jongeren, ouders en opvoeders, hulpverleners en  opdrachtgevers te informeren over Enver.

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de op deze website aangeboden informatie en/of diensten kunnen echter geen rechten worden ontleend. Enver aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie. Enver aanvaardt ook geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Namen en foto’s van cliënten op deze website zijn in verband met de privacy gefingeerd, tenzij de betrokkene uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven voor het plaatsen van de gegevens en de veiligheid van betrokkene en zijn/haar omgeving hierdoor niet in het geding is. Voor de fotografie is gebruik gemaakt van modellen.

De informatie en documenten op deze website (met uitzondering van de foto’s) mogen voor privégebruik worden gekopieerd of opgeslagen in een gegevensbestand. Het openbaar maken of verspreiden is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming van Enver.

Mocht de informatie waarnaar je op zoek bent ontbreken of heb je iets gezien dat niet klopt, laat het ons alsjeblieft weten via onderstaande contactgegevens.