Word gezinshuisouder!

Als gezinshuisouder maak je het verschil in het leven van een kind. Bij Enver vinden we dat kinderen zo thuis mogelijk horen op te groeien. Als dat (tijdelijk) niet kan, willen we het liefst dat kinderen toch opgroeien in een gezin of gezinsvorm. Gezinshuizen kunnen voor deze kinderen de oplossing zijn. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe gezinshuisouders!

Gezinshuisouder: meerdere opties

Als gezinshuisouder ben je een professionele opvoeder. Werk en privé zijn nauw met elkaar verbonden. Je biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg aan het kind. Gezinshuisouder worden kan bij Enver op verschillende manieren: in loondienst bij Enver, als zelfstandig ondernemer (je bent dan al gezinshuisouder) of als franchisenemer via Gezinshuis.com. Dit kan in je eigen huis, of in een pand van Enver. Hoe dit werkt, wat er allemaal bij komt kijken en wat er mogelijk is, vertellen we uitgebreid op onze digitale open avond (voorlichtingsavond) op 20 september 2022.

Om gezinshuisouder te kunnen worden, is (landelijk) een aantal eisen gesteld:

  • Je hebt bij voorkeur een hbo-diploma (Social Work, MWD, SPH of pedagogiek), maar tenminste een zorg- of welzijnsdiploma niveau 4
  • Er zijn specifieke eisen voor beroepsregistratie
  • We werken met de landelijke kwaliteitscriteria gezinshuizen: Kwaliteitscriteria Gezinshuizen | Publicaties | NJi

Onze vacatures

Bekijk onze vacature voor meer details over het starten van een gezinshuis.

Vraag een digitaal informatiepakket aan

Contact

Heb je een vraag over gezinshuizen of over hoe het is om gezinshuisouder (bij Enver) te zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door ons te mailen via gezinshuizen@enver.nl. Spreek je liever een medewerker van Enver telefonisch? Vul dan onderstaand contactformulier in. We bellen je dan binnen drie werkdagen terug.

  • Vul hieronder een korte omschrijving van je vraag/opmerking in: