Voor
jongeren

Heb je het gevoel dat alles tegenzit? Dat er problemen zijn die je niet zelf kunt oplossen? Bijvoorbeeld omdat je ouders steeds ruzie maken of gaan scheiden? Of omdat het op school niet lekker loopt? Wij helpen je graag.

Samen werken we aan oplossingen. Met jou, en met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Om zo je leven weer op de rails te krijgen en jij het beste uit jezelf kunt halen.

Wat we voor je kunnen doen

Als je bij ons komt voor hulp, bespreken we waar je tegenaan loopt en wat we met elkaar kunnen doen om het op te lossen. Bij Enver is veel mogelijk, zoals een aantal gesprekken met een van onze medewerkers, een training, individuele begeleiding of hulp voor het hele gezin.

Wanneer je beter een tijdje niet bij je ouders woont, gaan we met elkaar op zoek naar een plek bij iemand in je omgeving. Voor kinderen en jongeren bij wie dat niet kan of past, hebben we verschillende soorten ‘huizen’ waar je voor korte of langere tijd kan wonen.

Wanneer we jou niet kunnen bieden wat je nodig hebt, helpen we je bij het vinden van een persoon of organisatie die dat wel kan. Samen doen we wat voor jou het beste is.

Waar je terecht kunt

Enver werkt in de regio’s Rotterdam Rijnmond, Zuid-Holland Zuid en Midden-Holland. Bekijk in welke gemeenten je ons kunt vinden. Of bekijk onze kantoorlocaties.

Wil je ondersteuning van Enver, dan heb je meestal een verwijzing nodig van het wijkteam of jeugdteam bij jou in de buurt. Je kunt ook aankloppen bij de schoolmaatschappelijk werker, je huisarts, medisch specialist of het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Heb je een vraag over wat Enver voor jou kan betekenen, dan kun je ook contact opnemen met ons via onderstaande contactgegevens.

Regio Midden-Holland (Gouda e.o.)

0182 52 28 55
mail naar info@enver.nl

Regio Rotterdam Rijnmond

085 486 70 10 (op werkdagen tot 13.00 uur bereikbaar)
mail naar info@enver.nl

Regio Zuid-Holland Zuid (Dordrecht en Gorinchem e.o.)

085 043 36 20 (op werkdagen tot 13.00 uur bereikbaar)
mail naar info@enver.nl

Belangrijk om te weten als je hulp van ons krijgt

Schakel je onze hulp in, dan is het goed om te weten wat je van ons mag verwachten. Zo moeten we serieus naar je luisteren en informatie met je delen. Ook is het onze plicht je mening te vragen voordat we belangrijke besluiten nemen. Jouw belang staat immers voorop. Aan de andere kant verwachten wij ook het nodige van jou. Onder meer een actieve inzet. Naast een plicht als deze heb je veel rechten. Bijvoorbeeld het recht op privacy en het recht om mee te beslissen over belangrijke dingen binnen Enver.