Voor
jongeren

Heb je het gevoel dat alles tegenzit? Dat er problemen zijn die je niet zelf kunt oplossen? Bijvoorbeeld omdat je ouders steeds ruzie maken of gaan scheiden? Of omdat het op school niet lekker loopt? Wij helpen je graag.

Samen werken we aan oplossingen. Met jou, en met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Om zo je leven weer op de rails te krijgen, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

Contact opnemen

Wat we voor je kunnen doen

Als je bij ons komt voor hulp, bespreken we waar je tegenaan loopt en wat we voor je kunnen doen. Er is veel mogelijk, zoals een aantal gesprekken met een van onze medewerkers, een training, individuele begeleiding of hulp voor het hele gezin. Soms is het beter een tijdje niet bij je ouders te wonen, bijvoorbeeld omdat je er niet veilig bent. Dan gaan we met elkaar op zoek naar een plek bij iemand in je omgeving. Voor kinderen en jongeren bij wie dat niet kan of past, hebben we verschillende soorten ‘huizen’ (gezinshuis, behandelhuis, fasehuis, zelfstandig wonen met begeleiding).

Wannneer we jou niet kunnen bieden wat je nodig hebt, helpen we je bij het vinden van een persoon of organisatie die dat wel kan. Samen doen we wat voor jou het beste is.

Wil je meer lezen over wat voor hulp en ondersteuning we bieden? Kijk dan nog even op de drie websites van de organisaties waar Enver uit ontstaan is voor een overzicht van ons aanbod:

FlexusJeugdplein
Stek Jeugdhulp
TriviumLindenhof

Waar je terecht kunt

Enver werkt in de regio’s Rotterdam Rijnmond, Zuid-Holland Zuid en Midden-Holland. Bekijk in welke gemeenten je ons kunt vinden. Of bekijk onze kantoorlocaties.

Wil je ondersteuning van Enver, dan heb je meestal een verwijzing nodig van het wijkteam of jeugdteam bij jou in de buurt. Je kunt ook aankloppen bij de schoolmaatschappelijk werker, je huisarts, medisch specialist of het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Wil je weten met wie jij het best contact kan opnemen? Of gewoon even praten? Ga dan naar Help ff. Dat is onze chat voor jongeren. Je kunt daar al je vragen en problemen bespreken met een hulpverlener. Als je wilt anoniem.

Heb je een vraag over wat Enver voor jou kan betekenen, dan kun je ook contact opnemen met ons via onderstaande contactgegevens.

Regio Midden-Holland (Gouda en omgeving)

0182 52 28 55
mail naar info@enver.nl

Regio Rotterdam Rijnmond (Rotterdam en omgeving)

085 486 70 10
mail naar info@enver.nl

Regio Zuid-Holland Zuid (Dordrecht en Gorinchem en omgeving)

088 892 80 32
mail naar info@enver.nl

Belangrijk om te weten als je hulp van ons krijgt

Schakel je onze hulp in, dan is het goed om te weten wat je van ons mag verwachten. Zo moeten we serieus naar je luisteren en informatie met je delen. Ook is het onze plicht je mening te vragen voordat we belangrijke besluiten nemen. Jouw belang staat immers voorop. Aan de andere kant verwachten wij ook het nodige van jou. Onder meer een actieve inzet. Naast een plicht als deze heb je veel rechten. Bijvoorbeeld het recht op privacy. En als je een tijdje bij ons verblijft ook het recht op omgang met je familie, op zakgeld, eventueel halal eten en het ontvangen van bezoek.