Enver heeft een podcast!

Onze podcast is nu te beluisteren op Spotify

In de Enver podcast gaat opleidingskundige Susan Soeters in gesprek met collega’s, ervaringsdeskundigen en cliënten over thema’s die binnen Enver centraal staan. Zo praten we in de eerste afleveringen over trauma en hechting, een van onze expertgebieden. Met de podcast willen we onze kennis en expertise delen, zowel binnen Enver als daarbuiten.

Aflevering 1In de eerste aflevering van de Enver podcast is systeemtherapeut Philip Marres te gast. Hij vertelt over lichaamsgericht werken tijdens gesprekken waarin cliënten getriggerd worden door hun trauma. Ook geeft hij aan wat je zelf als professional kunt doen als je getriggerd wordt. Waar voel je dat en als je het herkent, hoe benoem je het dan?

Aflevering 2In aflevering 2 is co-trainer en ervaringsdeskundige Carolina te gast. In dit mooie gesprek hebben we het over wat professionals wél en beter niet kunnen doen in hun gesprekken met getraumatiseerde cliënten.

Aflevering 3In aflevering 3 zijn Yolanda van Ruyven en Johanna Kuiken te gast. Zij zijn verbonden aan Video Interactie Begeleiding en Video Home Training. Samen hebben we het over hoe je hechting bespreekbaar maakt met (pleeg)ouders, hoe je onveilige hechting kunt herkennen en hoe je dit kunt ombuigen richting veilige hechting.Op naar meer! 
En dit is nog maar het begin. We gaan nog veel meer mooie podcastafleveringen maken. Houd ons kanaal in de gaten!  

Print Meer nieuws