Enver organiseert online voorlichtingsavond ‘gezinshuis starten’

Bij Enver vinden we dat kinderen zo thuis mogelijk horen op te groeien. Als dat (tijdelijk) niet kan, kan een pleeggezin uitkomst bieden. Voor kinderen met stevige problematiek is een pleeggezin niet altijd passend, maar ook voor deze kinderen willen we het liefst dat zij opgroeien in een gezin of gezinsvorm. Gezinshuizen kunnen voor deze kinderen de oplossing zijn. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe gezinshuisouders!

Wat doet een gezinshuisouder?
Misschien heb je al weleens gehoord over gezinshuizen, of heb je weleens overwogen om gezinshuisouder te worden. Gezinshuisouders zijn professionele opvoeders. Werk en privé zijn nauw met elkaar verbonden. Om gezinshuisouder te kunnen worden, is (landelijk) een aantal eisen gesteld:

  • U heeft bij voorkeur een hbo-diploma (Social Work, MWD, SPH of pedagogiek), maar tenminste een zorg- of welzijnsdiploma niveau 4
  • Er zijn specifieke eisen voor beroepsregistratie
  • We werken met de landelijke kwaliteitscriteria gezinshuizen: Kwaliteitscriteria Gezinshuizen | Publicaties | NJi

Verschillende opties gezinshuizen
Gezinshuisouder worden kan bij Enver op verschillende manieren. In loondienst bijvoorbeeld, of als franchisenemer via Gezinshuis.com. In je eigen huis, of in een pand van Enver.

Hoe dit werkt, wat er allemaal bij komt kijken en wat er mogelijk is, vertellen we op onze digitale voorlichtingsavond. We organiseren deze avond in samenwerking met www.gezinshuis.com.

Datum: donderdag 8 april
Tijd: inloop 19.45 uur, start 20.00 uur
Aanmelden: dit kan door het formulier op onze website in te vullen: Gezinshuisouder bij Enver • Enver Enver.

Bent je benieuwd of gezinshuisouder zijn iets voor je is en wat de mogelijkheden zijn? Kom dan vrijblijvend naar onze digitale voorlichtingsavond!

Meer informatie
Heb je vragen? Bekijk dan onze website (Word gezinshuisouder! • Enver Enver) of mail ons via gezinshuizen@enver.nl.

Print Meer nieuws