Esther Reinhard nieuwe bestuurder Enver

Na een zorgvuldige selectieprocedure heeft de raad van toezicht van Enver besloten om Esther Reinhard per 1 november 2020 te benoemen als bestuurder. Esther Reinhard zal Thea Roelofs opvolgen en dan samen met Arlette Sprokkereef het bestuur van Enver vormen.

Esther Reinhard is een ervaren bestuurder met ruime ervaring in de (jeugd)zorg. De afgelopen jaren was zij directeur bij Curium Academisch Centrum voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Esther Reinhard ziet in Enver een deskundige en veelzijdige organisatie, die blijft leren en onderzoeken om zich steeds te verbeteren: “Ik kijk ernaar uit om samen met mijn medebestuurder, met de professionals van Enver en met de ketenpartners de beste ondersteuning te verlenen aan kinderen, jongeren en gezinnen die hulp nodig hebben.”

André Rouvoet, voorzitter van de raad van toezicht van Enver is erg blij met de komst van Esther Reinhard: “We krijgen met haar een stevige en evenwichtige bestuurder, met een groot hart voor de zorg voor jeugdigen. We hebben er alle vertrouwen in dat ze samen met Arlette Sprokkereef op een uitstekende manier de belangen van Enver zal behartigen.”

Print Meer nieuws