JIM viert feestje

Stichting JIM, de initiatiefnemer van de JIM aanpak (Jouw Ingebrachte Mentor), bestaat 5 jaar. Om dit lustrum te vieren, maakten zij op 2 november jl. een roadtrip door Nederland om een bezoek te brengen aan de JIM pioniers, waaronder Enver.

Na een tour dwars door Nederland kwam de JIM bus in de middag bij ons aan. Op locatie De Lansingh, daar waar wij in 2016 onze samenwerking ook gestart zijn, werden ze hartelijk ontvangen door een aantal van onze collega’s, jongeren en JIMs. Ook wethouder in Krimpen a/d IJssel, Hugo van der Wal, was van de partij. Met elkaar stonden we stil bij wat JIM te bieden heeft; over de mooie ervaringen in de afgelopen 5 jaar en over wat JIM de jeugdhulp de komende jaren nog te bieden heeft.

We feliciteren Levi, Suzanne en alle medewerkers van Stichting JIM. Dankzij hun inzet en passie is er in de afgelopen jaren iets heel moois ontstaan en heeft zich dat als een olievlek door heel Nederland verspreid. We zijn trots om hieraan vanuit Enver een bijdrage geleverd te kunnen hebben, in de methodiekontwikkeling en door het werken met JIM in onze regio’s sterk neer te zetten. De samenwerking met Stichting JIM zetten we heel graag voort!

Print Meer nieuws