Online open avond gezinshuisouder worden op 20 september

Bij Enver vinden we dat kinderen zo thuis mogelijk horen op te groeien, ook kinderen met stevige problematiek. Het liefst in een gezin of een gezinsvorm. Daarom zijn we hard op zoek naar gezinshuisouders. Tijdens de online open avond die we op 20 september a.s. organiseren, vertellen we alles over hoe het is om gezinshuisouder te zijn.

Professionele opvoeder
Als gezinshuisouder ben je een professionele opvoeder, en zijn werk en privé nauw met elkaar verbonden. Ook heb je bij voorkeur een hbo-diploma (Social Work, MWD, SPH of pedagogiek), maar ten minste een zorg- of welzijnsdiploma niveau 4 of aantoonbare relevante werkervaring. Er zijn specifieke eisen voor beroepsregistratie en we werken met de landelijke kwaliteitscriteria gezinshuizen.

Gezinshuisouder worden kan bij Enver op verschillende manieren. In loondienst bijvoorbeeld, of als franchisenemer. In je eigen huis, of in een pand van Enver.

Online open avond
Hoe dit werkt en wat er allemaal bij komt kijken en mogelijk is, vertellen we je graag op onze online open avond die we samen met www.gezinshuis.com organiseren.

Datum, tijd en aanmelden
Datum: dinsdag 20 september 2022
Tijd: 20:00 uur, inloop vanaf 19:50 uur. De avond eindigt rond 21:15 uur.

Aanmelden voor de online open avond kan door onderstaand formulier in te vullen. Voorafgaand aan de open avond ontvang je per e-mail een link voor het bijwonen van de avond.

Print Meer nieuws

Ja, ik ben aanwezig bij de open avond gezinshuizen

    Ik meld me aan voor de open avond op: