Voor
ouders

Soms gaat het opvoeden en opgroeien van je kind niet helemaal zoals je dat wilt. Omdat het te vaak niet goed gaat op school. Omdat je rebelse puber nooit luistert. Of omdat er financiële problemen zijn, om maar iets te noemen. Als je er samen niet meer uitkomt, kan Enver helpen. Wij bieden die ondersteuning waar jij, je kind en je gezin behoefte aan hebben. Tijdelijke hulp waarmee je een goede basis legt voor de verdere ontwikkeling van je kind.

Wat we voor je (gezin) kunnen doen

Als je bij ons komt voor hulp, bespreken we waar jij en je gezin tegenaan lopen en wat we kunnen doen om de problemen samen op te lossen. Dat kan zijn door gesprekken met jou en je kind(eren), het volgen van een training of om op een andere manier eraan te werken dat het thuis beter loopt. 

Waar je terecht kunt

Enver werkt in de regio’s Rotterdam Rijnmond, Zuid-Holland Zuid en Midden-Holland. Bekijk in welke gemeenten je ons kunt vinden. Of bekijk onze kantoorlocaties.

Wil je ondersteuning van Enver, dan heb je meestal een verwijzing nodig van het wijkteam of jeugdteam bij jou in de buurt. Je kunt ook aankloppen bij de schoolmaatschappelijk werker, je huisarts, medisch specialist of het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Heb je een vraag over wat Enver voor je gezin kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Regio Midden-Holland (Gouda e.o.)

0182 52 28 55
mail naar info@enver.nl

Regio Rotterdam Rijnmond

085 486 70 10 (op werkdagen tot 13.00 uur bereikbaar)
mail naar info@enver.nl

Regio Zuid-Holland Zuid (Dordrecht en Gorinchem e.o.)

085 043 36 20 (op werkdagen tot 13.00 uur bereikbaar)
mail naar info@enver.nl

Belangrijk om te weten als je (gezin) hulp van ons krijgt

Bieden wij jou en je kind ondersteuning, dan is het goed om te weten wat je van Enver mag verwachten. Zo moeten wij informatie met jou delen en serieus naar jou en je kind luisteren. We respecteren elk geloof en principe. Ook zorgen wij ervoor dat jouw privacy en dat van je kind optimaal zijn gewaarborgd en heb je het recht op medezeggenschap.

De gemeente, school of zorgverzekeraar betaalt de hulp aan jou en je kind.