Voor
ouders

Soms gaat het opvoeden en opgroeien van je kind niet helemaal zoals je dat wilt. Omdat het te vaak niet goed gaat op school. Omdat je rebelse puber nooit luistert. Of omdat er financiële problemen zijn, om maar iets te noemen. Als je er samen niet meer uitkomt, kun je misschien best wat hulp gebruiken. Enver biedt die ondersteuning waar jij, je kind en je gezin behoefte aan hebben. Tijdelijke hulp waarmee je een goede basis legt voor de verdere ontwikkeling van je kind.

Contact opnemen

Wat we voor je (gezin) kunnen doen

Als je bij ons komt voor ondersteuning bespreken we eerst waar jij en je gezin behoefte aan hebben. Waar jullie tegenaan lopen en wat jullie hulpvraag is. Daarna bespreken we met elkaar wat we kunnen doen om de problemen samen op te lossen. Dat kan zijn door gesprekken met jou en je kind(eren), het volgen van een training (door jou of je kind) of om op een andere manier eraan te werken dat het thuis beter loopt. We kunnen je veel verschillende ondersteuningsvormen aanbieden, afhankelijk van jouw hulpvraag.

Kijk voorlopig nog even op de drie websites van de organisaties waar Enver uit voortkomt om te zien wat we kunnen bieden:

FlexusJeugdplein
Stek Jeugdhulp
TriviumLindenhof

Waar je terecht kunt

Enver werkt in de regio’s Rotterdam Rijnmond, Zuid-Holland Zuid en Midden-Holland. Bekijk in welke gemeenten je ons kunt vinden. Of bekijk onze kantoorlocaties.

Als je ergens tegenaan loopt en je er zelf niet meer uit komt, dan kun je aankloppen bij je huisarts, medisch specialist of het Centrum voor Jeugd en Gezin. Je kunt ook terecht bij het wijkteam of het jeugdteam bij jou in de buurt. Wil je ondersteuning vanuit Enver, dan heb je meestal een verwijzing nodig van een van deze instanties.

Heb je een vraag over wat Enver voor jou en je gezin kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Regio Midden-Holland (Gouda en omgeving)

0182 52 28 55
mail naar info@enver.nl

Regio Rotterdam Rijnmond (Rotterdam en omgeving)

085 486 70 10
mail naar info@enver.nl

Regio Zuid-Holland Zuid (Dordrecht en Gorinchem en omgeving)

088 892 80 32
mail naar info@enver.nl

Belangrijk om te weten als je (gezin) hulp van ons krijgt

Bieden wij jou en je kind ondersteuning, dan is het goed om te weten wat je van Enver mag verwachten. Zo moeten wij informatie met jou delen en serieus naar jou en je kind luisteren. We respecteren elk geloof en principe. Ook zorgen wij ervoor dat jouw privacy en dat van je kind optimaal zijn gewaarborgd.
De gemeente, school of zorgverzekeraar betaalt de hulp aan jou en je kind.