Training | Powervrouw

Wil jij sterker in je schoenen staan? Zekerder zijn van jezelf? Voor jezelf opkomen?  Een gezonde relatie met jezelf en een ander? Dan is de empowerment training ‘Powervrouw’ echt iets voor jou!

Voor wie?
De empowerment training ‘Powervrouw’ is speciaal ontworpen voor vrouwen uit Voorne Putten, Goeree-Overflakkee, en de Hoeksche Waard die te maken hebben of hebben gehad met huiselijk geweld in hun relatie.

Wat?
Tijdens de training ‘Powervrouw’ behandelen we onderwerpen variërend van de spiraal van huiselijk geweld, welke patronen herken je uit je eigen relatie? Socialisatie, welke waarden en normen heb je in je leven meegekregen? Assertiviteit en opkomen voor jezelf tot hoe ga je om met gevoelens als boosheid, schuld en schaamte. De training is bedoeld om inzicht te geven in de spiraal van huiselijk geweld en het voorkomen van terugval. Tijdens  deze training wordt er uitgegaan van de krachten, kwaliteiten en talenten van de cursisten. Door het volgen van de training krijg je inzicht in het huiselijk geweld, je keuzes en gedrag.

Waar en wanneer?
De training ‘Powervrouw’ heeft 9 bijeenkomsten en wordt gegeven door Tamara Snoek, ervaringsdeskundige van de Vrouwenopvang van Enver. Binnenkort zullen we weer starten met een nieuwe training, dit is altijd op een donderdag  en wekelijks van 9.15 uur tot 12.00 uur op de Jan Campertlaan 2a, 3201 AX in Spijkenisse. Bij voldoende aanmelding is er eventueel ook een avond training mogelijk.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar tamarasnoek@enver.nl  of bellen met 06 868 52 296.

Print