Welkom bij Enver

Over Enver

Opgroeien en opvoeden is lang niet altijd gemakkelijk. Soms kun je best wat ondersteuning gebruiken. Enver helpt je graag. We zijn er voor kinderen, jongeren en ouders of opvoeders. Voor een steuntje in de rug en voor zorg en ondersteuning als de ontwikkeling van een kind in het gedrang komt.

Enver biedt jeugd- en opvoedhulp in de regio’s Rotterdam Rijnmond, Midden-Holland en Zuid-Holland Zuid.

Wat we doen

Je kunt bij Enver terecht voor:

  • Advies en begeleiding bij jeugd- en opvoedingsvragen
  • (Dag)behandeling
  • Opvang en behandeling als thuis wonen (tijdelijk) niet kan
  • Crisishulp thuis of op locatie

Wil je meer weten over de hulpvormen die Enver biedt? Bekijk dan het hulpoverzicht.

Hoe we werken

Bij Enver vinden we dat elk kind recht heeft op een goede basis. Dat betekent dat een kind kansrijk en veilig opgroeit. Dat het trots is op zichzelf, trots op wat hij of zij kan. Want, dat is de beste basis om sterk en weerbaar in het leven te staan. Ook als het even tegenzit.

Als je bij ons komt voor hulp, bespreken we waar je tegenaan loopt en wat we voor je (gezin) kunnen doen. Er is veel mogelijk, zoals een aantal gesprekken met een van onze medewerkers, een training, individuele begeleiding, hulp voor het hele gezin of (tijdelijke) opvang. Samen doen we wat voor jou (je kind) het beste is.

Met wie we samenwerken

Enver werkt samen met veel partners, zodat we je (gezin) de beste ondersteuning kunnen bieden. Hieronder noemen we enkele belangrijke partners:

Voor ondersteuning bij je thuis (ambulante hulp), hulp op een dagbehandeling en als je (kind) tijdelijk bij ons komt wonen, werken we samen met Pameijer en Parnassia.
Voor de acute hulp (crisishulp) werken we samen met Horizon, Pameijer, Parnassia en Yulius.

Meer informatie en aanmelden

Wil je hulp van Enver dan heb je meestal een verwijzing nodig van een andere instantie, zoals het wijkteam, de huisarts, medisch specialist of het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Wil je als verwijzer een kind, jongere of een gezin aanmelden bij Enver? Of wil je overleggen? Neem contact op met het Enver Aanmeldpunt. We staan ervoor dat ieder kind, jongere en gezin de juiste hulp krijgt en denken daarom graag vroegtijdig mee. Ook kinderen, jongeren en ouders kunnen met vragen over ons hulpaanbod bij het aanmeldpunt terecht.

Voor een pleegzorgaanmelding is er een apart e-mailadres en telefoonnummer.

Crisisaanmeldpunt (CIT)

(7 dagen per week 24 uur per dag)
010 23 30 000