Enver mailt veilig met ZIVVER

Enver gebruikt ZIVVER voor het veilig versturen van vertrouwelijke informatie per e-mail. Dit doen we omdat het gebruik van gewone e-mail niet veilig is.

Met ZIVVER garanderen we dat we vertrouwelijke informatie met de modernste beveiliging versturen, en dat niemand anders dan de geadresseerde de inhoud van de e-mail kan lezen.

Op deze pagina leggen we uit wat veilig mailen voor u betekent. Ook vertellen we hoe u een veilige e-mail van ons opent.

 

Wat betekent dit voor u?

De e-mails van Enver zijn extra beveiligd. Dit betekent dat de inhoud van de e-mail niet zichtbaar is in het postvak van uw eigen e-mail. Om de inhoud van de e-mail te lezen, moet u ter controle een code opgeven. Hierna leest u de e-mail in een beveiligde e-mailomgeving.

Hieronder leggen we uit hoe u een beveiligde e-mail van Enver opent en hoe u reageert op een veilig verstuurd bericht.

 

Ik heb een veilig mailen account

Wanneer u een account heeft bij een leverancier van beveiligde e-mail, kunt u de door ons gestuurde beveiligde e-mails zonder toegangscontrole openen.

 

Ik heb geen veilig mailen account

Indien u geen account heeft bij een leverancier van beveiligde e-mail, opent u het bericht als volgt. Klik in het bericht op de blauwe balk met de tekst ‘Klik voor bericht’. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar onze beveiligde omgeving. Hier moet u een toegangscode of sms-code invoeren. Hoe u dit doet leest u hieronder.

Bericht openen met een sms-code
U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een sms-code. Klik op ‘Klik voor bericht’ en daarna op ‘STUUR SMS’. Vul dan de code in die u op uw telefoon ontvangt. Nu kunt u het bericht lezen. Ontvangt u geen sms-code? Neem dan contact op met de afzender van de e-mail.

Bericht openen met een toegangscode
U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een toegangscode. De afzender heeft deze toegangscode aan u doorgegeven. Klik op “Klik voor bericht” en vul deze toegangscode in. Nu kunt u het bericht lezen. Heeft u geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender van de e-mail.

Reageren op een veilig verstuurd e-mailbericht
U leest het bericht op een beveiligde webpagina. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze webpagina. Klik op de knop “Beantwoorden”. U kunt in het antwoordveld direct uw reactie typen. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. U verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvangt u weer een notificatie per e-mail.

 

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer aan ons door!

Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen we veilig met u blijven communiceren. Wijzigingen kunt u doorgeven aan uw contactpersoon binnen Enver.

 

Kijk voor meer informatie over veilig mailen op de website van ZIVVER.