Enver mailt veilig met ZIVVER

Enver gebruikt ZIVVER voor het veilig versturen van vertrouwelijke informatie per e-mail. Dit doen we omdat het gebruik van gewone e-mail niet veilig is.

Met ZIVVER garanderen we dat we vertrouwelijke informatie met de modernste beveiliging versturen, en dat niemand anders dan de geadresseerde de inhoud van de e-mail kan lezen.

Op deze pagina leggen we uit wat veilig mailen voor jou betekent. Ook vertellen we hoe je een veilige e-mail van ons opent.

 

Wat betekent dit voor jou?

De e-mails van Enver zijn extra beveiligd. Dit betekent dat de inhoud van de e-mail niet zichtbaar is in het postvak van je eigen e-mail. Om de inhoud van de e-mail te lezen, moet je ter controle een code opgeven. Hierna lees je de e-mail in een beveiligde e-mailomgeving.

Hieronder leggen we uit hoe je een beveiligde e-mail van Enver opent en hoe je reageert op een veilig verstuurd bericht.

 

Ik heb een veilig mailen account

Wanneer je een account hebt bij een leverancier van beveiligde e-mail, kun je de door ons gestuurde beveiligde e-mails zonder toegangscontrole openen.

 

Ik heb geen veilig mailen account

Indien je geen account hebt bij een leverancier van beveiligde e-mail, open je het bericht als volgt. Klik in het bericht op de blauwe balk met de tekst ‘Klik voor bericht’. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar onze beveiligde omgeving. Hier moet je een toegangscode of sms-code invoeren. Hoe je dit doet lees je hieronder.

Bericht openen met een sms-code
Je hebt een bericht ontvangen dat is beveiligd met een sms-code. Klik op ‘Klik voor bericht’ en daarna op ‘STUUR SMS’. Vul dan de code in die je op je telefoon ontvangt. Nu kun je het bericht lezen. Ontvang je geen sms-code? Neem dan contact op met de afzender van de e-mail.

Bericht openen met een toegangscode
Je hebt een bericht ontvangen dat is beveiligd met een toegangscode. De afzender heeft deze toegangscode aan je doorgegeven. Klik op “Klik voor bericht” en vul deze toegangscode in. Nu kun je het bericht lezen. Heb je geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender van de e-mail.

Reageren op een veilig verstuurd e-mailbericht
Je leest het bericht op een beveiligde webpagina. Als je op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze webpagina. Klik op de knop “Beantwoorden”. Je kunt in het antwoordveld direct je reactie typen. Eventueel kun je ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. Je verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvang je weer een notificatie per e-mail.

 

Geef wijzigingen in je e-mailadres en telefoonnummer aan ons door!

Het is belangrijk dat je wijzigingen in je e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen we veilig met je blijven communiceren. Wijzigingen kun je doorgeven aan je contactpersoon binnen Enver.

 

Kijk voor meer informatie over veilig mailen op de website van ZIVVER.