Word gezinshuisouder!

Als gezinshuisouder maak je het verschil in het leven van een kind. Bij Enver vinden we dat kinderen zo thuis mogelijk horen op te groeien. Als dat (tijdelijk) niet kan, willen we het liefst dat kinderen toch opgroeien in een gezin of gezinsvorm. Gezinshuizen kunnen voor deze kinderen de oplossing zijn. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe gezinshuisouders! We zoeken ook vervangend gezinshuisouders voor als de gezinshuisouder vrij is.

Gezinshuisouder: meerdere opties

Als gezinshuisouder ben je een professionele opvoeder. Werk en privé zijn nauw met elkaar verbonden. Je biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg aan het kind. Gezinshuisouder worden kan bij Enver op verschillende manieren: in loondienst bij Enver, of als zelfstandig ondernemer via Gezinshuis.com.

In loondienst woon en werk je in een pand van Enver. Je hebt daarnaast je eigen huis waar je in je vrije tijd naartoe gaat. We zoeken ook vervangend gezinshuisouders. Diegene zorgt voor de kinderen als de gezinshuisouder vrij is en is daarmee een vertrouwt gezicht voor de kinderen. Als zelfstandig ondernemer run je het gezinshuis in je eigen huis en ben je zelf verantwoordelijk voor je vervanging.

Om gezinshuisouder te kunnen worden, is (landelijk) een aantal eisen gesteld:

  • Je hebt bij voorkeur een hbo-diploma (Social Work, MWD, SPH of pedagogiek), maar ten minste een zorg- of welzijnsdiploma MBO niveau 4
  • We werken met de landelijke kwaliteitscriteria gezinshuizen: Kwaliteitscriteria Gezinshuizen | Publicaties | NJi

 

Open avond

Hoe dit werkt, wat er allemaal bij komt kijken en wat er mogelijk is, vertellen we uitgebreid tijdens de open avond die we samen met gezinshuis.com organiseren. Op de avond is ook een gezinshuisouder aanwezig die zijn ervaringen deelt en aan wie je al je vragen kunt stellen.

Data, tijd en locatie
De aankomende open avonden vinden plaats op:

dinsdag 2 juli 2024
dinsdag 22 oktober 2024

Tijd: Inloop vanaf 19:45 uur. Start: 20:00 uur  Einde: 21:30 uur
Locatie: Lichtenauerlaan 222, Rotterdam

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Meld je aan voor de open avond gezinshuisouder worden

    Ik meld me aan voor de open avond op:

 

Onze vacatures

Bekijk onze vacatures voor meer details over het starten van een gezinshuis en de functie van vervangend gezinshuisouder.

Vraag een digitaal informatiepakket aan

Contact

Heb je een vraag over gezinshuizen of over hoe het is om gezinshuisouder (bij Enver) te zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door ons te mailen via gezinshuizen@enver.nl. Spreek je liever een medewerker van Enver telefonisch? Vul dan onderstaand contactformulier in. We bellen je dan binnen drie werkdagen terug.

  • Vul hieronder een korte omschrijving van je vraag/opmerking in: